Opskrifter
Low carb-laksefilét med mozarella-gratinerede portobellosvampe
Mandag, 21. oktober 2013af Redaktion
Ønsker du at spise efter en mere low carb-diæt, så er dette bud på en ovnbagt laksefilet med fyldte portobellosvampe en god valgmulighed.

20 min
3 personer
Low carb laksefilet med portobellosvampe
500 g portobellosvampe
2 skalotteløg
1 spsk. smør
2 spsk. hakket persille
100 g mozzarella
3 laksefiléter
2 spsk. hakket dild
1 tsk. revet, usprøjtet citronskal
Salt og peber
Smør til stegning
Fremgangsmåde
- Børst svampene og bræk stokken af.
- Vælg 6 hatte ud og læg dem med lamellerne opad i et ovnfast fad.
- Skær resten af svampene og de 6 stokke i små tern og rist dem i smørret sammen med det hakkede løg i 5 min.
- Tilsæt nu persillen og smag til med salt og peber.
- Fordel svampeblandingen i de 6 hatte og drys osten over.
- Gratinér svampene i ovnen ved 225° i 10 min.
- Bland dild, citronskal, salt og peber og vend fileterne heri.
- Steg filéterne ved middelhøj varme i 3-4 min. på hver side og servér med en god tomatsalsa.

Hovedretter
Bagt laks med gulerodssalat

Hovedretter
Laksefilet med gratinerede portobellosvampe