Opskrifter

Low carb-laksefilét med mozarella-gratinerede portobellosvampe

Mandag, 21. oktober 2013af Redaktion
Ønsker du at spise efter en mere low carb-diæt, så er dette bud på en ovnbagt laksefilet med fyldte portobellosvampe en god valgmulighed.
20 min
3 personer
Low carb laksefilet med portobellosvampe
500 g portobellosvampe
2 skalotteløg
1 spsk. smør
2 spsk. hakket persille
100 g mozzarella
3 laksefiléter
2 spsk. hakket dild
1 tsk. revet, usprøjtet citronskal
Salt og peber
Smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Børst svampene og bræk stokken af.
  2. Vælg 6 hatte ud og læg dem med lamellerne opad i et ovnfast fad.
  3. Skær resten af svampene og de 6 stokke i små tern og rist dem i smørret sammen med det hakkede løg i 5 min.
  4. Tilsæt nu persillen og smag til med salt og peber.
  5. Fordel svampeblandingen i de 6 hatte og drys osten over.
  6. Gratinér svampene i ovnen ved 225° i 10 min.
  7. Bland dild, citronskal, salt og peber og vend fileterne heri.
  8. Steg filéterne ved middelhøj varme i 3-4 min. på hver side og servér med en god tomatsalsa.