Nemme stegte ris i karry med rejer og ærter

Hvis du har en rest ris liggende, så kan du forvandle dem til en ny lækker ret med denne opskrift på karryris med rejer og ærter.
Af
af Anne Skovgaard-Petersen
Nemme stegte ris i karry med rejer og ærter
15 min
2 personer
Stegte ris i karry
2 porrer
4 stilke bladselleri
3 dl kogte ris (gerne en rest fra dagen før)
1 spsk. olie
1 spsk. karry
150 g rejer
100 g ærter
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Rens porre og bladselleri og skær dem i tynde skiver.
  2. Svits risene i olien sammen med karryen i 2 min.
  3. Tilsæt porre og bladselleri og lad det svitse med i yderligere 2 min.
  4. Vend rejer og ærter i og varm retten godt igennem.
  5. Smag til med salt og peber og server med et stykke groft brød.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.