Nudelsalat med krydret oksekød og friske grøntsager
Det bliver næsten ikke nemmere med denne nudelsalat med krydret oksekød og friske, sprøde grøntsager.
Af
af Kristina Marckmann

20 min
2 personer
Nudelsalat
300 g oksekød i tynde strimler
½ spsk. paprika
1 fed hvidløg
1 cm ingefær
1 chili
1 spsk. sesamolie
1 spsk. oystersauce
Saften fra ½ lime
100 g glasnudler
2 gulerødder
2 forårsløg
¼ agurk
½ dl frisk koriander
Fremgangsmåde
- Vend kødet i paprikaen og hak hvidløg, ingefær og chili fint.
- Bland kødet med hvidløg, ingefær og chili og svits det i sesamolien ved god varme.
- Tilsæt oystersauce og limesaft og lad kødet simre ved svag varme i et par min.
- Kog nudlerne efter anvisningerne og skær gulerod, forårsløg og agurk ud i tændstikstynde stave.
- Bland oksekødet med nudler og grøtnsager, drys med hakket, frisk koriander og server.

Hovedretter
Stegte nudler med kylling

Hovedretter