Nudelsalat med krydret oksekød og friske grøntsager

Det bliver næsten ikke nemmere med denne nudelsalat med krydret oksekød og friske, sprøde grøntsager.
Af
af Kristina Marckmann
Nudelsalat med krydret oksekød og friske grøntsager
20 min
2 personer
Nudelsalat
300 g oksekød i tynde strimler
½ spsk. paprika
1 fed hvidløg
1 cm ingefær
1 chili
1 spsk. sesamolie
1 spsk. oystersauce
Saften fra ½ lime
100 g glasnudler
2 gulerødder
2 forårsløg
¼ agurk
½ dl frisk koriander

Fremgangsmåde

  1. Vend kødet i paprikaen og hak hvidløg, ingefær og chili fint.
  2. Bland kødet med hvidløg, ingefær og chili og svits det i sesamolien ved god varme.
  3. Tilsæt oystersauce og limesaft og lad kødet simre ved svag varme i et par min.
  4. Kog nudlerne efter anvisningerne og skær gulerod, forårsløg og agurk ud i tændstikstynde stave.
  5. Bland oksekødet med nudler og grøtnsager, drys med hakket, frisk koriander og server.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.