Opskrifter

Oksegryde

Mandag, 16. marts 2015af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Lækker og fyldig oksegryde, der med fordel kan nydes med nykogte ris og et drys af frisk persille samt groft brød

Opskrift på oksegryde

(3 pers.)

500 g oksekød i strimler
1 spsk. smør
1 løg i tern
3 gulerødder i skiver
3 spsk. hvedemel
2 tsk. sennepspulver
1 tsk. groft salt
1 knsp. peber
3 dl bouillon
2 tsk. tomatpuré
1 dl fløde 9%
130 g edamamebønner

Sådan laver du oksegryde

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbrad

Brun kødet i smørret og tag det op. Svits løg og gulerødder og læg kødet tilbage i gryden. Bland mel, sennepspulver, salt og peber og drys melblandingen over kødet. Rør bouillonen i og lad retten simre over svag varme i 5-10 min. Tilsæt tomatpuré, fløde og bønner og lad retten koge igennem.