Pandestegte koteletter med bønnesalat med feta

Her får du opskriften på en nem og lækker middag med stegte koteletter og en frisk bønnesalat fyldt med brune og grønne bønner og feta.
Af
af Kristina Marckmann
Pandestegte koteletter med bønnesalat med feta
50 min
3 personer
Koteletter med bønnesalat
150 g udblødte brune bønner
1 fed hvidløg
1 timiankvist
200 g grønne bønner
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. æbleeddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
3 spsk. olivenolie
1 spsk. hakket citrontimian
100 g feta
3 koteletter
Smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Kog de udblødte brune bønner i letsaltet vand sammen med hvidløg og timian i 30 min.
  2. Tilsæt de grønne bønner i de sidste 2 min. af kogetiden.
  3. Hæld bønnerne til afdrypning og fjern hvidløg og timian.
  4. Pisk sennep, eddike, salt og peber sammen og pisk olien i lidt efter lidt.
  5. Tilsæt citrontimian og vend de lune bønner i marinaden sammen med feta i tern.
  6. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem ved middelhøj varme i 6 min. på hver side.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.