Opskrifter
Pandestegte koteletter med bønnesalat med feta
Onsdag, 24. august 2011Opdateret 24. martsaf Kristina Marckmann
Her får du opskriften på en nem og lækker middag med stegte koteletter og en frisk bønnesalat fyldt med brune og grønne bønner og feta.

50 min
3 personer
Koteletter med bønnesalat
150 g udblødte brune bønner
1 fed hvidløg
1 timiankvist
200 g grønne bønner
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. æbleeddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
3 spsk. olivenolie
1 spsk. hakket citrontimian
100 g feta
3 koteletter
Smør til stegning
Fremgangsmåde
- Kog de udblødte brune bønner i letsaltet vand sammen med hvidløg og timian i 30 min.
- Tilsæt de grønne bønner i de sidste 2 min. af kogetiden.
- Hæld bønnerne til afdrypning og fjern hvidløg og timian.
- Pisk sennep, eddike, salt og peber sammen og pisk olien i lidt efter lidt.
- Tilsæt citrontimian og vend de lune bønner i marinaden sammen med feta i tern.
- Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem ved middelhøj varme i 6 min. på hver side.

Hjemmebag
Madbrød med pesto og feta

Hovedretter
Koteletter med citron med grøntsager og bønner