Skaldyrsbygotto

SkaldyrsbygottoLækker og cremet ret lidt a la risotto, men med byggryn i stedet for risotto-ris
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på skaldyrsbygotto

(2 pers.)

1 finthakkede skalotteløg
1 spsk. smør
250 g byggryn
1 dl hvidvin
6 dl hønsebouillon
3 forårsløg
300 g skaldyrsblanding
40 g parmesan

Tilbehør:
Groft brød

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Baileys-is Kopkager

Sådan laver du skaldyrsbygotto

Sautér løgene i smørret og tilsæt byggryn. Tilsæt hvidvinen og lad grynene absorbere vinen.

Tilsæt 5 dl hønsebouillon lidt ad gangen, efterhånden som grynene optager væden.

Snit forårsløgene i 1 cm's tykkelse på skrå og tilsæt dem sammen med skaldyr og den sidste dl bouillon.

Vend parmesanen i, når det sidste væde er forsvundet. Retten skal være cremet.


Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.