
MARINEREDE GRILLKARTOFLER
(4 personer)
500 g små kartofler
16 marinerede hvidløg
4 spsk. friskhakket basilikum
Salt
Vask og tør kartoflerne og kom dem i en lille foliebakke. Bland kartoflerne med de marinerede hvidløg, hakket, frisk basilikum og drys med salt. Dæk foliebakken med alufolie og sæt den over gløderne, ca. 10-15 cm fra gløderne i ca. en halv time. Vend kartoflerne undervejs.
Pr. pers.: 742 kJ (177 kcal)
KARTOFLER PÅ SPID
(4 personer)
500 g kartofler
2 spsk. olie, f.eks. olivenolie
Salt
4 grillspid
Vask og kog kartoflerne med skræl i ca. 10 min. Fordel kartoflerne på 4 spid. Pensl med olie og drys med salt. Grill kartoflerne møre på grillen, ca. 10-15 min. Vend spiddene undervejs.
Pr. pers.: 661 kJ (158 kcal)
Slankeopskrift: Pernille Brøndum
Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Kartoffelfad
Sandwichpandekage
Små hapsere til sommerfrokosten
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.