Opskrifter

Chokoladekop-pop-op med jordbær og rabarber

Torsdag, 25. juli 2013af Redaktion
chokoladekager i kop

Ingredienser til chokoladekop-pop-op

(4 pers.)

2 rabarberstængler
1 spsk. vand
35 g sukker
25 g mel
25 g smør
1¼ dl letmælk
25 g sukker
¼ vaniljestang
3 æg delt i blommer og hvider
50 g mørk chokolade
Lidt smør og sukker til formene
250 g jordbær

Vi elsker jordbær og rabarber!

Vi elsker jordbær og rabarber!

Fremgangsmåde til chokoladekop-pop-op

Rens rabarberne og damp dem under låg med sukker og vand. Skær jordbærrene i tykke skiver og kom dem i, når rabarberne er møre, og sluk. Afbag mel med smør og spæd med mælk, sukker og vaniljekornene. Hæld afbagningen over den hakkede chokolade og afkøl. Rør æggeblommerne i chokolademassen, pisk hviderne stive og vend dem i massen. Kom det i små, smurte og sukkerdryssede forme og bag ved 200º varmluft i 20 min. Servèr straks med rabarber og jordbær.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Kirsebærtrifli
Jordbær-marengstærte

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her

Flere søde jordbær


Jordbær-marengs-
roulade

Jordbærcrumble

Jordbærgrød

Jordbærkage med
lemoncurd

Jordbærmakroner