Opskrift på fromage med likør
(6 pers.)
4 blade husblas
4 æggehvider
5 spsk. sukker
4 æggeblommer
5 dl piskefløde
1 dl Blue Curacao
1 dl flødeskum
Kandiserede violer
Fremgangsmåden til desserten
Læg husblassen i blød i koldt vand. Pisk hviderne stive med 1 spsk. sukker. Pisk blommerne luftige med resten af sukkeret og pisk fløden til skum. Smelt husblassen med en skefuld af likøren og rør resten i.
Rør likøren i æggesnapsen og vend flødeskummen i. Vend forsigtigt hviderne i og stil fromagen på køl i en egnet serveringsskål i mindst et par timer. Pynt fromagen med flødeskum og kandiseret violer og servér.
Flere isdesserter








Chokoladesorbet med brombær og nødder i honning
Dessert med masser af smagsindtryk
Se opskriften her






Chokoladeiscreme med ananascoulis
Dejlig chokoladedessert med et friskt strejf af ananas
Se opskriften her














Hyldebærsorbet
Sorbeten her er både dekorativ med sin intense, lilla farve, og så har den en helt enkel og klassisk smag af hyldebær
Se opskriften her








Figenis
Skøn figenis - kan serveres alene eller som tilbehør til pandekager
Se opskriften her


Solbærsorbet med hvid chokoladecreme
Super dessert - prøv den med et nip lakrids i
Se opskriften her

