Opskrifter

Kirsebærchutney

Søndag, 1. juli 2012af Redaktion
Lækkert tilbehør til maden

400 g røde kirsebær med sten
1 æble
1 rødløg
1 fed hvidløg
1 dl rødvin
50 g rørsukker
1 stang kanel
1 spsk. gule sennepsfrø
½ tsk. salt
Evt. vineddike

Udsten kirsebærrene. Skræl og udkern æblet. Hak æble, rødløg og hvidløg. Kom alt i en gryde og lad det småkoge uden låg 40 min., til chutneyen er passende jævn. Smag til med sukker og evt. en lille smule vineddike, det afhænger af, hvor søde kirsebærrene er. Hæld chutneyen i skoldede glas og opbevar den køligt.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

FINE BLONDER

Supersøde beige farvede viskestykker med lille blondekant, der pynter flot i køkkenet. 3 stk. koster 49 kr. og kan købes i shoppen

Find flere opskrifter her...
Ananas-mangochutney
Michels pærechutney
Blommechutney







Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop