hovedretter

3 slags kylling, du nemt kan lave

Er du også vild med kylling? Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan lave ud af en god kylling, og hvilket tilbehør du kan spise til. Her får du tre…

Marokkansk lammegryde

God tid giver god mad. Her er opskriften på en lækker marokkansk lammegryde, der næsten laver og passer sig selv.

Karrysuppe med ris

Det gule karrykrydderi stammer fra Indien, men har været en del af danske hjem siden 1800-tallet. Karry giver både en flot farve og en dejligt krydret smag i…

Porrepakker med torsk

Fisk smager skønt både til frokost og aftensmad. Her får du opskriften på lækre porrepakker med torsk.

Kål: Opskrift på små kåltærter

I en tid, hvor hverken tomater, agurker eller salat er værd at købe, er det skønt, at supermarkederne bugner med sprød kål. Her får du opskriften på…

Andesandwich med valnøddemayonnaise

Har julen stået på and? Brug resterne af julemaden til at tilberede et måltid, der ikke nødvendigvis smager af jul. Få opskriften på andesandwich med…

Farseret kalkunbryst

Her får du en opskrift på kalkunbryst, der gør dit hjerte godt. Både fordi der er sparet på kalorierne, og fordi retten smager dejligt af jul. Få…

Risengrød med lun abrikoskompot

Mums, risengrød går man aldrig galt i byen med. Det er nemt og smager skønt! Få opskriften på risengrød med lun abrikoskompot her.

Kylling i gløgg

Nu er julen lige rundt om hjørnet. Gør din mad mere julet ved at bruge gløgg som ingrediens. Få opskriften på kylling i gløgg her.

Andesteg med æble-sveskekompot

I dag er det mortensaften, og det skal fejres med en god andesteg. Få opskriften på en lækker andesteg med æble-sveskekompot, og sevér den til gæsterne i…

Sprød rødkålssalat

Den 10. november er det mortensaften, og det skal fejres. Servér denne skønne rødkålssalat til andestegen og de brunede kartofler. Få opskriften på…