hovedretter

Annonce

Nu er det suppetid

En dampende suppe er skøn mad på en kold dag. Kog lidt ekstra, så der er lidt til fryseren. Gem suppen i praktiske poser med lynlåslukning og frys dem…

Fiskefingre er små stykker paneret fisk serveret med mayonnaise med kapers, cornichoner og dild.

Fiskefingre med tatarsauce

De populære fiskefingre er lavet af fast, hvid fisk, der er paneret i rasp med revet citronskal. Hertil serveres tatarsauce med kapers og cornichoner. Spises…

Tandori-kylling

Tandoori-kylling med salat

Tandoori-kylling er her kyllingebryst, der er vendt med yoghurt og blandingskrydderiet tandoori. Serveres med salat med avocado, spinat og kikærter.

Pandestegt tortilla med kartoffel- og courgettestykker serveret med tomatsala og grøn salat

Tortilla med tomatsalsa

Lækker, fyldig tortilla med kartofler, courgette og løg. Tortillaen serveres med en tomatsalsa med hvidløg.