hovedretter

Torskerogn med remoulade og kartofler

De fleste danskere vil gerne spise mere fisk, men får det sjældent gjort. Måske denne lækre ret med torskerogn, remoulade og kartofler kan få fisken på…

Kåldolmer med fars

Disse kåldolmer serveres i en tomatsovs og med enten bulgur, ris eller couscous som tilbehør.

Quesadillas med laks og ost

Quesadillas er fyldte tortillas og en rigtig mexicansk ret. Denne har dog fået et nordisk tvist, da den indeholder laks.

Laks med dildmarinade

Laks, kartofler, broccoli, rosenkål, forårsløg og dildmarinade - dette fad rummer intet mindre end en himmelsk ret!

Kødboller i tomatsauce

En vaskeægte klassiker, der sender tankerne mod Disney og de kære, små hunde, der uden tvivl også var helt vilde med den gode ret.

Kikærtegryde

Vegetarretter behøver bestemt ikke at være kedelige - se nu bare denne kikærtegryde, der smager skønt med ingredienser som karrypasta, chili og…

Skinkestang med spinat

Denne skinkestang med spinat er et lidt alternativt bud på den klassiske tærte - men bestemt ikke et dårligt bud.

Pitabrød med græske frikadeller

Denne ret er god til både frokost og aftensmad. Laver du lidt ekstra frikadeller, kan de også bruges til aftensmaden dagen efter - så slår du to fluer med…

Rødbedesuppe med friteret drys

Rødbedesuppe er ikke bare flot at se på, men også særdeles velsmagende. Denne er toppet med friterede skiver af persillerod og knoldselleri.