hovedretter

Hakkebøffer og grøntsager i fad

De klassiske hakkebøffer er blevet peppet lidt op og serveres her side om side i et fad med grøntsager. Servér med couscous eller bulgur.

Baked beans med tortillalåg

God dåsemad kan blive til dejlige og hurtige retter til både hverdag og festlige lejligheder. Måske er det tid til at tømme dit lager af dåser!

Torskerogn med remoulade og kartofler

De fleste danskere vil gerne spise mere fisk, men får det sjældent gjort. Måske denne lækre ret med torskerogn, remoulade og kartofler kan få fisken på…

Kåldolmer med fars

Disse kåldolmer serveres i en tomatsovs og med enten bulgur, ris eller couscous som tilbehør.

Quesadillas med laks og ost

Quesadillas er fyldte tortillas og en rigtig mexicansk ret. Denne har dog fået et nordisk tvist, da den indeholder laks.

Laks med dildmarinade

Laks, kartofler, broccoli, rosenkål, forårsløg og dildmarinade - dette fad rummer intet mindre end en himmelsk ret!

Kødboller i tomatsauce

En vaskeægte klassiker, der sender tankerne mod Disney og de kære, små hunde, der uden tvivl også var helt vilde med den gode ret.

Kikærtegryde

Vegetarretter behøver bestemt ikke at være kedelige - se nu bare denne kikærtegryde, der smager skønt med ingredienser som karrypasta, chili og…

Skinkestang med spinat

Denne skinkestang med spinat er et lidt alternativt bud på den klassiske tærte - men bestemt ikke et dårligt bud.