Opskrifter

Forloren and

Onsdag, 15. december 2010af Redaktion
Lækker, klassisk ret til 6 personer

(6 pers.)
20 min. + 40 min. i ovnen

300 g hakket svinekød
½ dl fløde
1 spsk. ribsgelé
2 spsk. rasp
1 æg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 svinemørbrad
1 æble
8 svesker
2 dl andebouillon
½ dl fløde 9%
1 spsk. majsstivelse
Evt. kulør
Kogte kartofler
Surt

Rør en fars af hakket kød, fløde, ribsgelé, rasp, æg, salt og peber og skær mørbraden næsten igennem på langs. Bank mørbraden flad og skær æble og svesker i mindre stykker. Smør farsen ud i et 2 cm tykt lag på bagepapir, læg mørbraden over og fordel æbler og svesker herpå. Rul farsen sammen om mørbraden og læg den i et ovnfast fad. Hæld vandet ved og steg anden ved 200° i 40 min. Kog stegeskyen op, rør majsstivelsen ud i fløden og jævn skyen med fløden. Smag til og server med kogte kartofler og surt.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere retter her...
Forloren vildtgryde
Forloren hare
Forloren skildpadde



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop