Opskrifter

Nøddekugler

Søndag, 18. december 2011af Redaktion
Lækker konfekt til gæsterne

100 g hasselnødder
200 g nougat
300 g marcipan
200 g lys chokolade

Rist nødderne i ovnen ved 200° i 10 min., kom nødderne i et rent viskestykke og gnid den brune skal af. Skær nougaten ud i 30 stk. og form dem med let hånd til kugler. Del ligeledes marcipanen i 30 stk., tryk stykkerne flade og kom dem omkring nougaten. Smelt chokoladen over vandbad og hak nødderne. Overtræk kuglerne med chokolade og tril dem i de hakkede nødder.

Konfektopskrift: Kristina Marckmann


STØB FINE HJERTER

Smarte hjerteforme til chokolade og lign. Chokoladen, isen etc. hænger ikke ved, men falder nemt ud. Formen koster 79 kr. og kan købes i shoppen...

Find flere opskrifter her...
Kokospakker
Karameltrekanter
Chokolade-lakridsbidder

Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop