Chokoladekop-pop-op med jordbær og rabarber
Ingredienser til chokoladekop-pop-op
(4 pers.)
2 rabarberstængler
1 spsk. vand
35 g sukker
25 g mel
25 g smør
1¼ dl letmælk
25 g sukker
¼ vaniljestang
3 æg delt i blommer og hvider
50 g mørk chokolade
Lidt smør og sukker til formene
250 g jordbær
Vi elsker jordbær og rabarber!
Fremgangsmåde til chokoladekop-pop-op
Rens rabarberne og damp dem under låg med sukker og vand. Skær jordbærrene i tykke skiver og kom dem i, når rabarberne er møre, og sluk. Afbag mel med smør og spæd med mælk, sukker og vaniljekornene. Hæld afbagningen over den hakkede chokolade og afkøl. Rør æggeblommerne i chokolademassen, pisk hviderne stive og vend dem i massen. Kom det i små, smurte og sukkerdryssede forme og bag ved 200º varmluft i 20 min. Servèr straks med rabarber og jordbær.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Kirsebærtrifli
Jordbær-marengstærte
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her
Flere søde jordbær
Jordbær-marengs-
roulade
Jordbærcrumble
Jordbærgrød
Jordbærkage med
lemoncurd
Jordbærmakroner