Margits nemme nøddekage med hasselnødder og tvebakker

Nøddekage findes i mange afskygninger, og denne opskrift er fra vores læser Margit Gade, Stensballe. Find hele opskriften herunder.
Af
af Margit Gade, foto: Carina Krüger
Margits nemme nøddekage med hasselnødder og tvebakker
40 min
8 personer
Margits nøddekage
8 tvebakker
115 g hasselnøddekerner
3 æg
180 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
2 dl piskefløde

Fremgangsmåde

  1. Knus tvebakkerne og hak nøddekernerne.
  2. Pisk æggeblommerne med sukker og vaniljesukker.
  3. Vend tvebakker og nøddekerner i æggesnapsen.
  4. Pisk hviderne stive i en anden skål og vend dem i æggesnapsen.
  5. Kom massen i en smurt tærteform og bag kagen ved 170° i 35 min.
  6. Servér kagen lun med letpisket flødeskum til.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.