Kys og klap
Ingredienser til kys og klap
(60 af hver)
Kys
2 æggehvider
250 g sukker
1 tsk. eddike
Klap
2 æggeblommer
250 g sukker
½ tsk. hjortetaksalt
Fremgangsmåde til kys og klap
Kys: Pisk hviderne stive, tilsæt sukkeret lidt ad gangen sammen med eddiken, mens der piskes. Sæt marengsmassen på en plade med bagepapir med to teskeer og bag dem ved 160° i 12 min.
Klap: Pisk æggeblommer, sukker og hjortetaksalt godt sammen og sæt massen i 1 cm store klatter på en plade med bagepapir. Bag klappene ved 160° i 12 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Bækkenørrer
Sønderjysk kartoffelkage
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)