Selleritomattærte
Opskrift på selleritomattærte
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Baileys-is Karrysuppe med kylling Kopkager(2-3 pers.)
2 dl hvedemel
1 dl speltmel
40 g smør
2-5 spsk. vand
½ tsk. salt
Fyld:
200 g fast gedeost i skiver
350 g selleri
1 tsk. groft salt
1 spsk. olivenolie
250 g cherrytomater
3 æg
2½ dl tyk yoghurt
3 spsk. revet parmesanost
Friskkværnet peber
Tilbehør:
Salat
Fremgangsmåde til tærten
Blend alle ingredienserne til dejen. Kom den i en tærteform på 22 cm i diameter og forbag den i 10 min. Imens laves fyldet. Skær osten i skiver. Skræl sellerien og skær den i 3 mm tynde skiver. Gnid skiverne med olie og salt. Skyl tomaterne. Pisk æggene med yoghurt og peber. Læg selleriflagerne som bund, så ost, tomater og til sidst æggemasse. Drys med parmesanost og bag ved 200º i 30 min., til den er gylden. Server med salat.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.