Nem kylling i tikka masala med spinat og kogte ris

Kylling i tikka masala er den skønneste smagseksplosion - og her får du en version, hvor du ikke selv behøver lave marinaden fra bunden.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Nem kylling i tikka masala med spinat og kogte ris
40 min
4 personer
Kylling i tikka masala
4 kyllingelår/overlår
Salt og peber
2 hakkede løg
2 hakkede fed hvidløg
2 spsk. olie
½ glas tikka masala (indisk krydderi, findes bl.a, i Brugsen)
Karry
1 dl tyk yoghurt
300 g småbladet spinat
Tilbehør
Kogt ris og tomatsalat

Fremgangsmåde

  1. Stil kyllingestykkerne i ovnen drysset med salt og peber ved 200° i 30 min.
  2. Hak løg og hvidløg og steg i olie ved svag varme.
  3. Kom tikka masala i og smag til med ekstra karry. Lad simre i 10 min., og hold væsken konstant.
  4. Rør spinat i og vend yoghurt i. Giv en hurtigt opkog.
  5. Vend de stegte kyllingestykker i og server med kogt ris og en tomatsalat.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.