Rabarbermælk
500 g rabarber
1 usprøjtet lime
2 dl vand
4 kardemommekapsler
½ vaniljestang
125 g rørsukker
2 tsk. nonoxal
½ l kærnemælk
1 dl tykmælk
Friske mynteblade
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Skyl rabarber og lime og skær dem i mindre stykker. Kog vandet op med rabarber, lime, kardemomme og den flækkede vaniljestang og lad det koge i 10 min. Si saften, kog den op med sukker og tilsæt nonoxal. Lad saften afkøle helt og blend den med kærnemælk og tykmælk. Servér rabarbermælken med hakkede mynteblade og evt. kammerjunker.
Opskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Koldskål med rabar-
ber-jordbærkompot
Jordbærkoldskål
med kammerjunkere
Bagte vaniljestænger
til koldskålen
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)