Opskrifter

Rabarbermælk

Torsdag, 3. maj 2012af Redaktion
Et smagfuldt alternativ til sommerens koldskål. Lav evt. rabarbersaften i større mængder, hæld den på flasker og bland den op lidt ad gangen

500 g rabarber
1 usprøjtet lime
2 dl vand
4 kardemommekapsler
½ vaniljestang
125 g rørsukker
2 tsk. nonoxal
½ l kærnemælk
1 dl tykmælk
Friske mynteblade


JEG ELSKER DESSERT

Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her

Skyl rabarber og lime og skær dem i mindre stykker. Kog vandet op med rabarber, lime, kardemomme og den flækkede vaniljestang og lad det koge i 10 min. Si saften, kog den op med sukker og tilsæt nonoxal. Lad saften afkøle helt og blend den med kærnemælk og tykmælk. Servér rabarbermælken med hakkede mynteblade og evt. kammerjunker.

Opskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...


Koldskål med
hyldeblomst


Koldskål med kam-
merjunkere


Koldskål med rabar-
ber-jordbærkompot


Jordbærkoldskål
med kammerjunkere


Bagte vaniljestænger
til koldskålen












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)