sund og slank

Annonce

Hvor meget kalk får du dagligt?

Kalk og vitamin D er vigtigt for kvinder 50+, da det hjælper med at begrænse tabet af knoglemineral hos kvinder efter overgangsalderen*. Her kan du se,…

Annonce

Du kan stadig nyde livet...

...Også selv om det nogle gange kan være svært at holde helt tæt. Men inkontinens betyder ikke, at du skal gå på kompromis med dit liv. …

Fup og fakta om influenza

Feber, muskelsmerter, kulderystelser, hovedpine, ondt i halsen, tør hoste, madlede, mave­smerter, opkastninger og diarré - listen over symptomer på…

Snacker du efter aftensmaden?

I filmen her guider lavkarbo-ekspert Sofia Sommer dig til, hvordan du undgår sult eller trang til sødt efter aftensmaden, og svaret vil overraske dig.

Er det svært at ændre livsstil?

Familie Journals lavkarbo-ekspert Sofia Sommer kommer i filmen her med et opmuntrende skulderklap til dig, der har det med at falde tilbage i dårlige vaner.

Gode ting ved at blive ældre

Det er nemt at lave en elendighedernes parade over alle de ting, der går ned af bakke, når man bliver ældre. Men der er bestemt også positive sider af de…

Sund mad til alle
Sund mad er en af vores væsentligste kilder til en sund og slank krop. Familie Journal giver dig derfor i samarbejde med Letliv.dk masser opskrifter på sund mad, så du nemt kan holde den slanke linje.

Alle de opskrifter på sund mad, du finder her på siden, er gratis. For du skal selvfølgelig ikke betale for at kunne spise sundt. Når du spiser sund mad, får du det godt med dig selv og din krop bliver glad og tilfreds.

Sund mad handler om at få den rette næring, så din krop kan holde sig i gang med den rette mængde proteiner, kulhydrater, fedt, vitaminer og mineraler. Mange opskrifter på sund mad er udviklet af dygtige diætister, der har forstand på, hvad sund mad er. Du kan derfor trygt kaste dig over vores dejlige opskrifter på sund mad.

Og bare fordi det hedder sund mad, betyder det ikke, at det er kedelig mad. Sund mad skal nemlig være lige så appetitlig og fristende som al anden mad. Du kan trygt stole på, at alle vores opskrifter på sund mad får dine tænder til at løbe i vand.

Fristet? Så er det bare med at komme i gang. God fornøjelse og velbekomme!