
Hovedretter
Brændende kærlighed med bacon-svampe-topping
Brændende kærlighed med bacon-svampe-topping
Hverdagsmad til to: Shepherd’s Pie
Sauté med lever og peberfrugt
Lyn-stroganoff med kartoffelmos
Millionbøf og rodfrugtmos
Svenske kødboller
Frikadeller af kartoffel med skinke og æg
Bagte kartofler med indisk linsesauce
Hakkebøffer stegt som vildt med blåbærsauce
Brændende kærlighed på spansk med chorizopølse og persille
Krydderurtekoteletter med hvidløgs-kartoffelmos
Farseret mørbrad med kartoffelmos
Brændende kærlighed med stegte løg og æbletern
Grydesteg med gremolata og mos
Millionbøf med blomkåls- og kartoffelmos
Hakkebøf med grov kartoffelmos og rødbeder
Lyssej med kartoffelmos og jordbærsalat
Brændende kærlighed i en mere slankevenlig version
Salviekoteletter med hvidløgskartoffelmos