forretter og tilbehør

Spinatblinis med rogn

Blinis er den perfekte forret. Disse har spinat i dejen og er toppet med creme fraiche, stenbidderrogn og finthakket rødløg.

Fyldte tomater med krydderurtesalat

Disse fyldte tomater serveres med en krydderurtesalat og tomat-vinaigrette. Tomaterne kan serveres som forret eller som tilbehør til en hovedret.

Hellefiskmousse med rejer

Denne hellefiskmousse med rejer er en forret af den finere slags! Godt ser det ud, og godt smager det.

Hjemmebagte ostekiks

Haps - noget meget bedre end en kiks med ost findes vist ikke. Det skulle da lige være en hjemmebagt én af slagsen! Disse ostekiks er med frø, kerner,…

Værtindegave: Julelikør og julesnaps

En hjemmelavet værtindegave er altid et hit, og klukkende gaver er ingen undtagelse, uanset om det er likør, snaps, olie eller eddike. Hæld gaverne på…

Foto: Jette M. Vesterager

Æble-smoothie

Start dagen med en frisk smoothie eller drik den som mellemmåltid hen på eftermiddagen

Varm æbledrik

En sød æbledrik til både voksne og børn. Det hele koges op og blendes til sidst. Ned i en termokande, på med varme vanter og så en tur i skoven, det er…

Kartoffel-pandekager og blinis

Pandekager er meget mere end blot en dessert med sukker og syltetøj. Her får du to opskrifter på pandekager, som ikke er en dessert. Servér…

Julerødkål

Julerødkål med allehånde, laurbærblade, kanel og tranebær. Alle de gode juleingredienser samlet i en skøn rødkålssalat. Hvis du altid laver den samme…